produk Artikel

    Naha Pilih Us?

    • Aréa: 7500㎡, leuwih ti 150 staf

    • Leuwih ti 15 insinyur profésional

    • ISO9001

    • jasa pangalusna

    • produk kualitas

    • Nampa OEM atanapi ODM

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 2015, Suzhou pancaran Ékologi Téhnologi Co., Ltd ieu invested sarta dikawasa ku cahaya pancaran. Ieu grup usaha tinggi-tech nu ngahususkeun dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa tina alat tutuwuhan pinter indoor jeung produk cahaya tutuwuhan LED ...

WhatsApp Online Chat!