pabrik jeung suppliers Cina LED Growpower S | pancaran

LED Growpower S

Pondok Description:

1.Full Spéktrum High Power tumuwuh Lampu

2.Power: 45-135W, inténsitas Lampu: 2.2μmol / J

3.Adjust inténsitas cahaya sareng waktu cahaya ku controller (opsional).

4.Beam sudut 90 °, intensitas lampu leuwih luhur jeung leungitna lampu geus ngurangan.

5.PPFD≥1240μmol/m²s@7.9 "

6.Full spéktrum dipingpin, panjang gelombang utama ngandung 390nm, 450nm, 630nm, 660nm na 730nm.

7.Sosen atanapi supir meanwell, Samsung, SSC atanapi Palanggan-ditunjuk LEDs.

Tingkat 8.IP: IP65

panjangna 9.The jeung kakawasaan lampu nu bisa dirancang nurutkeun kaperluan pamaké.

10.ODM, OEM ditarima.


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi:

Ngaran Produk LED Growpower S22 / S44 / 66 Saumur hirup L80:> 50,000hrs
PPFD @ 7,9 " (m kampak) ≥1240 (μmol / ㎡s) kakuatan Factor   > 90%
tegangan input 100-277VAC Suhu bisa dipake -20 ℃ -40 ℃
ningkatna Jangkungna ≥6 "(15.2cm) Di luhur kanopi sertipikasi CE / FCC / ETL
Manajemén termal pasip garansi 3yrs
Dimming ( pilihan) 0-10V tingkat IP IP65
sudut beam  90 ° T Ube QTY. 1
Gelombang utama ( pilihan) 390,450,470,630,660,730nm    

 

model

kakuatan input

(W)

PPF

(Μmol / s)

PPE

(Μmol / J)

* Spéktrum

fixture Dimensi

LED Growpower S22

45

95

2.1

Indoor / Tangkuban Parahu 23,6 "L x 2,43" W x 3 "H
LED Growpower S44

88

185

2.1

Indoor / Tangkuban Parahu 46,6 "L x 2,43" W x 3 "H
LED Growpower S66

132

277

2.1

Indoor / Tangkuban Parahu 59 "L x 2,43" W x 3 "H

Spéktrum, The spéktrum baku dina tabél bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

Fitur & Manfaat:

● Nyadiakeun lampu pikeun bumbu, bungbuahan, sayuran, kembang jeung heliophile séjén pikeun ngahontal fotosintésis normal tina tutuwuhan.

● Nyadiakeun lampu pikeun sistem Abel penanaman na basement, anjir tutuwuhan, pepelakan multi layered keur pepelakan ubar.

● Mudah masang, bisa dipaké dina penanaman anjir, basements, pabrik tutuwuhan.

● Éta cocog pikeun ngeusian lampu atanapi nyaluyukeun spéktrum dina tempat kayaning imah kaca atawa sheds penanaman-lampu lemah sareng basements.

● Gumantung kaperluan spéktral tina tutuwuhan, ngagambarkeun kurva spéktrum béda bisa ngaropéa keur nasabah.

● lénsa Unik, katerangan panunjuk, nyimpen 10-50% énergi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!